Başlangıç..

Ve işte artık benimde bir blogum var.

Başlık olarak ''Başlangıç'' iyi bir seçim gibi duruyor. Zira ''blog'' deyip geçmeyeceğim bu 3 ortalı sanal deftere. Afiyetle yenilmek üzere hazırlanmış bir kral sofrası kıvamında olacak, portakallı ördek tadındaki bu blog. Şaheser olmayacak belki ama yine de ona yakın olacak. Hep birlikte göreceğiz :)

Teknoloji sağolsun taa buralardan sesimizi duyurabileceğiz artık dilimizi anlayanlara. Ne yalan söyleyeyim bi an heyecanlandım kitlelere hitap edeceğimi düşününce :) Herneyse.. Kendimi tanıtma kısmına geldim sanırım... İlkokuldan, liseye. Dersaneden, ingilizce kursuna ve hatta tv programlarına kadar heryerde insanın karşısına çıkan iğrenç kısım... Ve evet bu anı elimden geldiğince ve birileri ''e yeter artık çok uzattın!'' demeden çabuk geçeceğim.

Efendim benim adım Burak... Koç burcu olmakla birlikte, 1987 yılının o zamanki teknolojisinin tıp alanına getirdiği kolaylıklardan yararlanamayarak, hastane yerine iki odalı-bir sobalı evimizin o naturel havasını teneffüs ederek gelmişim dünyaya... Edebi ve melankolik bir kişiliğe bürünmeme neden olan, çok uzun olmayan ama kendince kısa olmadığını iddia eden 22 yıllık bir hayat maceram var... İlerleyen zamanlarda bukleler halinde anlatacağım yazılarım ve sonunda hazine yerine kola kutusu bulacağım kazılarım olacak...

Kendimce komik olduğunu düşündüğüm son paragrafı görmezden gelip, büyük bir sabırla okumayı sürdüren arkadaşlara teşekkür ederken, kısa kesmeyi düşündüğüm bu ''Başlangıç'' başlığı altındaki zırvalarıma bir son veriyor, en kısa zamanda daha büyük zırvalarla karşınıza çıkmak üzere hoşçakalın diyorum..

7 yorum:

  1. eh, hadi başla bakalım, takipteyim ;)

    YanıtlaSil
  2. Bahse girerim senin yazdıklarını okumak, kendi bloguma yazacaklarımdan daha eğlenceli olacak. Nasıl bir bakış açısı o öyle yaa ve onlar ne güzel kelime öbekleri :) Dur sen dur.. Etkileşim yaptın haberin yok.. Bakalım ne derece yansıyacak yazacaklarıma.. E hadi kal sağlıcakla!

    YanıtlaSil
  3. haydi bism... :) ehe ehe şaka. hayırlı olsun efenim. takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. yaz baba yaz. oku oku nereye kadar ya?

    YanıtlaSil
  5. belirli koordinatlar arasında gidip gelmek, sanki birisi sınır koymuşcasına bazı enlem ve boylamların dışına çıkamamaktan olsa gerek, hem yazmak, hem de okumak.. yapılabilecek en verimli iki aktivite.. ikisinin de sonu yok be hacı :)

    YanıtlaSil